به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی / به همت سازمان بسیج دانشجویی همایش «بانوی انقلابی» با حضور دانشجویان انقلابی دانشگاهها و جمعی از مسئولان آغاز شد.
* گام دوم انقلاب، گام کارآمدی انقلاب اسلامی
محمدجواد نیک روش رئیس سازمان بسیج دانشجویی در این همایش گفت: بانوان انقلابی با مجاهدت و اخلاص در گام دوم انقلاب آمادگی خود را روز به روز بیشتر خواهند کرد و بانوی تراز انقلاب اسلامی الگوی زنان مسلمان در مقابل الگوی غربی و شرقی خواهد بود.
وی ادامه داد: به همت خواهران دانشجو که سربازان جنگ نرم هستند، در تقویت نهاد جمهوری اسلامی پیش خواهیم رفت و امیدواریم این برنامه گامی در راستای اهدافی که میخواستیم باشد و در سطوح دیگر جامعه هم پیگیری شود.
نیکروش تاکید کرد: گام دوم گام کارآمدی انقلاب اسلامی است و نسل جدید میتواند پیشرو کارآمدی انقلاب در عرصههای مختلف فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و ... به صورت مستقیم و غیر مستقیم باشد.
بنابراین گزارش این همایش با هدف تبیین نقش و جایگاه بانوان در نبرد اقتصادی، مساله انتخابات مجلس و شاخصه های نماینده اصلح به ویژه با تاکید در حوزه مسائل زنان و خانواده برگزار شده است.
* زنان در اسلام مکلف هستند در جامعه نقش آفرینی کنند
علی غلامی رئیس دانشکده معارف اسلامی و حقوق دانشگاه امام صادق( ع) هم در این همایش گفت: از نظر اسلام زنان مکلف هستند در جامعه نقش آفرینی کنند. از آنجایی که در قرآن زنان و مردان مومن را اولیاء یکدیگر میدانند این تکلیف بر گردن آنها است.
وی با بیان اینکه امام(ره) نقش بانوان در انقلاب اسلامی را کمتر از مردان نمیدیدند، افزود: همواره رهبر انقلاب بر این تاکید کردهاند که اگر در جنگ بانوان انقلابی و مومن نبودند سرنوشت جنگ به گونه دیگری رقم میخورد.
این استاد دانشگاه در ادامه با اشاره به موضوع اصلاح الگوی مصرف، تصریح کرد: اگر بانوان به این نقطه برسند که اصلاح الگوی مصرف تاثیر گذار است و آن را انجام دهند اتفاقات خوبی برای ما رقم خورد.
غلامی در ادامه با اشاره به فرارسیدن ایام انتخابات گفت: تدین، تعبد، آشنایی با طعم فقر و روحیه کوخ نشینی، اخلاق اسلامی، بصیرت سیاسی، اعتقاد به نظام و انقلاب و ... ویژگیهای نماینده اصلح از منظر رهبر و امام است و با اینکه ویژگی نماینده اصلح بارها تبیین شده ما شاهد نمایندگانی هستیم که با نداشتن این ویژگیها انتخاب شدند.
وی گفت: اولین آفتی که باعث میشود این ملاکها به درستی در نمایندگان دیده نشود، تفسیر افراد مختلف از آن است. مثلا نزدیک انتخابات که میشود عکس سردار سلیمانی را در اینستاگرام خود میگذارند و ظاهری متدین به خود میگیرند.
غلامی افزود: ملاکهایی که گفته میشود به درستی تبیین نمیشود، چندسالی است که رهبری به جوان و جوانگرایی تاکید دارند همانطور که کابینه اول انقلاب اسلامی را میبینیم که ۹۰درصد وزرا جوان هستند، ولی امروز باید دنبال جوان بگردیم.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: مگر با سن ویژگیهای مدیر عوض میشود؟ برخی میگویند چرا شورای نگهبان جوان نیستند برای این است که شورای نگهبان کار اجرایی نمیخواهد بلکه اصل مهم در آن تجربه است. اینکه ما درست تبیین نمیکنیم منظور رهبری از جوان گرایی چیست موجب میشود که این امر به درستی اجرا نشود.
وی اظهار داشت: متاسفانه ما تبیینهای اثر بخشی نداریم و باید برویم و ببینیم که چرا تبیینهای ما اثربخش نیست.
غلامی تصریح کرد: کارکرد مجلس در نگاه مردم هنوز جا نیفتاده است و نگاه نادرست برخی مردم به جایگاه مجلس و جایگاه شورای نگهبان از مشکلات این حوزه است.
وی گفت: کار شورای نگهبان انتخاب نیست. سومین مورد بحث نگاه برخی مردم نسبت به نقشه دشمن است. کار اول دشمن این است که انتخابات در درجه اول اصلا برگزار نشود و کار دوم دشمن این است که مردم شرکت نکنند در انتخابات.
این استاد دانشگاه گفت: ۲۲بهمن ۴۰سال گذشته و سخنان روسای جمهور آمریکا را رصد کنیم متوجه میشویم که رویکرد آنها در مقابل ۲۲بهمن ما چیست.
وی تاکید کرد: موضوع بعدی مسئله نقش خود مردم در انتخابات است که نقش خود را در انتخابات بیاثر میبینند در صورتی که مردم در این زمینه نقش دارند. مردم باید بازوی حاکمیت باشتد تا حاکمیت بتواتد ایفای نقش کند. بسیاری از مردم با بیتفاوتی از مقابل این موضوع رد میشوند.
این استاد دانشگاه گفت: پنجمین موضوع ملاک انتخاب نماینده است. رهبری سال ۸۶ فرمودند: مردم توجه کنند که تبلیغات رنگین ملاک نیست. در حالی که هنوز مردم به این تبلیغات رنگین توجه میکنند.
وی ادامه داد: ششمین موضوع مردم ملاک صلاحیت اصلحیت است. طبق گفته امام اینکه بگوییم فقط این فرد، فرد خوبی است و نماز اول وقت و نماز شب میخواند، کافی نیست. در کشورهای مختلف دنیا مجلسها را نگاه کنید و ببینید چندنفر حقوقدان در مجلس آنها حضور دارد. متاسفانه بیتوجهی به نخبگان در مجلس دارد باعث دوری نخبگان از فضای مجلس میشود.
وی اظهار داشت: ناآگاهی مردم به وظیفه اصلی نمایندگان هم از نکات دیگر است که طی آن مردم وظیفه نمایندگان را نامه زدن براز وام و ... میدانند و لاغیر. دلیل دوم عدم تاثیر حرف ما بر مردم ایجاد فضای دوقطبی در جامعه است.
انتهای پیام/
لینک مطلب: | http://bso.ir/News/71027.html |